2013年2月24日星期日

nåde jente med UGG Classic Tall fancy

Stående ikke langt bør ledere lyttet til var målløs uendelige, selv om ugg kommet til siden, men fra er ikke veldig langt, pluss showroom åpen, kan du høre en liten lyd fokus andre, høre ugg på telefonen kalt dialog er beundre hemmelighet. Den tør denne holdningen av et fylke lange, nå xiaonianqing virkelig er en veldig, veldig.

Ikke bry å lytte til at scripted salgssjefen holde en tykk bunke med informasjon og snakke om bilens ytelse, nikket uggs kniv hodet.ugg smilte et megetsigende smil, sa den tilsvarende lederen et ord som bør lederen umiddelbart Eye blir endret, og noen forstår ikke hvorfor de to mennene produsere mer denne haug av ting å direkte kredittkort problemer ikke på linjen .

Han opprinnelig ikke ønsket å bli enige, men tror om prisen på denne sykkelen og omtale prestasjoner ikke si noe, komme ut og rekruttere to sikkerhetsvakter i salen fulgte billige uggs og en kniv ut av hallen kom til parkeringsplassen.Når fordi til for å avgjøre kjøpe en bil, ugg fjernet fra banken 1,2 millioner i kontanter, god de første to dagene og banksjefen ved sint, eller redd for er plutselig tar ikke så mye.

没有评论:

发表评论