2013年2月26日星期二

UGG klassiske høye støvler rosa 5815 i denne sommeren

Før sin død, og etterlater en "Hvor jeg Song Jiazi bror, ekstraordinære live, ikke ugg australia norge en karriere," uttalelsen, fordi byråkrati er mørk og hensynsløs, har han personlig opplevd hele familien fra Rise til å bli noe ting kan si chilling, ønsker ikke å tillate fremtidige generasjoner til å gå inn i denne store karet.

Dette er grunnen til at Song gikk inn i hæren uggs australia bestefar sitt hjem fordi de ikke ville la ut, men så den sosiale virkeligheten enn før, og virkelig endre mye, vil harme sakte avta, de må også forstå , at når ting er ikke for dem en person, spesielt Song Changhong kommer fra feltet, men også til 100 Ridge Mountains levde et tilbaketrukket liv som, noen ganger gratis, ville de si ting de ikke forstår, vet da noen av de tingene, men dessverre Yu Chen oldefar døde tidlig.

Men deres indre hjerte eller uvillig uggs på nett fot byråkrati, fordi fars ord er der fremdeles, men overtalelse, men kunne ikke hjelpe, og til slutt rett og slett ikke å riste på hodet og heller nikk.Ah ikke nikke, men også hvordan du virkelig la barnebarn også lært hans far hver morgen til kveld opptatt i feltene, folk ser ned på deg? I så fall kan det også la ham prøve.

没有评论:

发表评论