2013年1月29日星期二

har en ugg ultra høye støvler sjokolade 5245 vil være i ekstremt lykkelig humør

"Burde ikke." Another senior sykepleier nølte med å svare longchamp bags, "han kuttet av ham det høyre benet, måtte gjøre i dag amputasjon, Dr. Luo morgen visning og funnet ut at det var for sent ..."ugg sko stående i døren, ble øynene hans blokkert, så jeg publikum ufrivillig komme seg ut, for ikke å se på spørsmålet om hvem som var ønsket må være andre leger. Det sykepleier skjult medfølelse av farge, forårsaket av infeksjon sepsis, alvorlig Noxious fenomen, amputasjon sent, selv om han gjennomgikk operasjonen av oss ikke kan komme. "

Ame bare vet å gråte, nesten krasjer soldat blek crimson øyne, sunn fornuft er allerede kaotisk, galskap å gripe Ame, gjentatte ganger ropte på henne samme setning - det er faktisk og rask og presserende billige uggs visste ordene er en veldig viktig ting, men hvordan han ikke forstår betydningen.

Plutselig hørte han fortvilelse ga Qing Xiang, folk på begge sider av den seremonielle Dress skriker ut av veien, uggs norge så opp og så en høy skygge over mengden, hendene Wuguang skryte lyse tysk-laget pistol lastet."Han Ame som en annen kvinne, bare lytte til henne synge en gang sangen døde, for ikke å drepe henne." The ugg hastily åpne mitt hjerte skjelver. Soldaten er allerede en overnaturlig kraft, vapid siste pust kaste ned på plainer ansikt, kramper, gradvis Yiqiang kollapset, bare klamret Ame hender glass festet til halsen, ansiktet Mouring av farge.

没有评论:

发表评论